afbeelding van logo creare relatietherapie

Visie

Onze visie
Twee mensen vallen niet zomaar op elkaar. Elke ontmoeting, elke relatie heeft een betekenis en draagt een doel in zich: dat je van de ander kunt leren om je eigen proces vorm te geven. Dankzij en met de ander kun je volledig tot ontplooiing komen. Opdat je je gelukkig kunt voelen en gelukkig kunt ZIJN. Zodra er serieuze ergernissen komen is het niet de bedoeling om deze te ontvluchten – wat veel partners wel neigen te doen – maar om ze aan te gaan. Een scheiding zal opluchting geven, maar de kans is groot dat je hetzelfde thema in een volgende relatie weer tegen zult komen.

Relatietherapie maakt je bewust en draagt ertoe bij dat je niet meer in steeds de zelfde valkuilen zult trappen.
Niet in je huidige relatie en in bij een toekomstige relatie.

Onze missie
Is onze relatietherapie bedoeld om partnerproblemen op te lossen zodat de relatie kan voortbestaan? Antwoord: ja.
Gekeken wordt of er in een veilige setting ruimte bestaat voor beide partners om dichter bij elkaar te komen. Bestaat er vanuit beide de wil om weer meer open naar elkaar toe te worden?

Is ons doel om een relatie op een respectvolle manier te laten beëindigen?
Antwoord: ja, maar alleen als het niet anders kan.
In beide gevallen treden wij op als deskundige begeleiders met respect voor de keuze van onze cliënten. Onze intrinsieke visie is deze: onderzoeken wat je van je partner kunt leren zodat je dit probleem niet meer tegenkomt, niet in deze noch in een nieuwe relatie.

Binnen onze brede visie op relaties is er ook de mogelijkheid van relatiecoaching. Hiervoor kun je kiezen wanneer je relatie geen (grote) problemen geeft maar wilt onderzoeken wat er nog meer mogelijk is tussen jullie tweeën. Onderzoeken of de invulling en kwaliteit van je relatie naar een nog hoger level getild kan worden.